fbpx

De ce sa angajezi un copywriter

Să scrii niște cuvinte care să alcătuiască o propoziție nu pare complicat, dar crezi că știi exact cum să te adresezi audienței tale? Sigur, poți face și singur asta, însă nu ești tu cel care trebuie să comunice, ci brandul tău. Un copywriter înțelege cum funcționează creierul brandului tău și nu doar că te poate scăpa de stresul textelor, dar îți poate oferi mult mai mult de atât.

Așa că, de ce să angajezi un copywriter?

Read More

7 moduri prin care Social Media te ajută să îți crești afacerea

Să prosperi în era digitală, când fiecare zi poate fi un carusel de experiențe, este din ce în ce mai simplu. Poate chiar mai simplu decât să înveți noile șmecherii ale ultimului model de telefon apărut pe piață.

Astăzi vorbim despre Social Media și cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești afacerea. Rețelele de socializare devin din ce în ce mai vitale pentru o afacere și noi îți dăm 7 motive pentru care este important să le folosești.

Read More

7 lucruri din spatele Phase7

Phase 7 Agency

Introducerile pot fi foarte awkward, iar asta este fix genul acela de introducere. Un fel de „you know my name, not my story”, dar cu mai puține influențe sociale. Vrem să știi ce înseamnă Phase7 înainte să te decizi.

Read More